Det magiska taket

Men, vad är det jag ser? Sveriges flagga på halvstång… mot sydost… hm…

Skorstenen inbäddad i snö… och jag måste gå meditera… hm, hm… vad betyder det… lyssnar stilla till naturens ljud…

… och då hör jag nåjden viska från norr… “Helvetet behöver vatten”… och sen berättade den att det kommer att hända magiska grejer på Mariadagen… eller kanske redan på söndagen…

Hm, hm, hm… som en slak penis… Kom igen tanter och farbröder! Fru justitias lakejer… nåjden hälsar från norr – det är Hon med den vackra triangeln och de förbundna ögon som ska avgöra Sveriges framtid – inte en lakej med vidöppna blå ögon…

Trots den onda ryggen och höften så skottade jag ett av taken… för blir man inte frisk av vila, så kanske av plåga? Jag har en vecka på mig att härda ut… sen har jag semester! Sköööööönt… och vem talar inte oavbrutet om hon är chockad?

Nåjden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *