Häxan och ormen

… ser ni här… fastän ni inte ser… trum trum trum trum… – mot norr förståss!

En megastor disk försvann och fingret tyckte att det var riktigt kul igen… hm, bond… han ville helt andra saker… disken blev kvar och han har inte synts till nå mer… hm, hm och min dator var tydligen för tråkig!

Tai onkhaan se siellä jossain oottamassa?

Appropå väntan… så kan det i bland handla om sekunder… har jag funderat, och undrar vad den där ryggsoppan egentligen innehöll? Det exploderade nämligen i min mage… efter blodprovet… tur nog, tänker jag… när jag minns Manstens ord… och han vet?

Men varför satsar han inte på en privat klinik i stället? “Manstyrs Kroppservice”… – det hade väl varit ett bra namn på en kraftfull läkarpraktik? Eller “Stenmans Snoppservice”… jag läste nämligen i deras “partiprogram” i NSD att de ville förbättra allt utom kvinnosjukvården – och därför får de varken mitt namn eller min röst – fastän jag har honom att tacka för hans mediakontakter?

Makten är viktig… och är ni riktigt tyst… så kan ni höra ett slingrande swisch tack i taket!

Jag höll på att förblöda dagen efter, men jag hann “ringa en vän”… och sen kom Lotus Blade! … och resten vet ni ju redan – YES! … i morgon är det dags att börja arbeta igen.

Som om ingenting hade hänt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *