En skön suck…

… är verkligen det här! https://www.avanza.se/aza/graphs/3year/55890_18988.png

Alltså, nu är kursen uppe i samma nivåer som innan jag började ifrågasätta tillståndsprocessen och sedan överklagade gruvbrytningstillståndet… och hamnade på löpsedeln den 16 december 2008.

Den 17 december kokade soppan bakom min rygg över… och sen tog häxan vid – skönt!

Men nu vågar jag nog tassa på som vanligt igen… när pengarna är i balans… trots att jag står som juridisk författare av en skrivelse rörande miljötillståndet… och personligen har överklagat ett beslut gällande detaljplanen…

För idag hade den vite ormen en trojka i tjänst… eller 3 vise män… hm, det beror hur man ser på saken… och jag blev glad. Den goda stämingen på Pajala Vårdcentral smittade verkligen av sig, och Vattumannen stack mig så skönt att jag nästan blev kär på kuppen! 😉

Den erfarne sköterskans klämmande kändes tryggt, och när hon frågade hur jag lyckas hålla mig så “parant” – kokade endorfinerna över!

Aaah, vilken medicin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *