Vilken baksmälla!

På självaste Internationella Kvinnodagen… hm, inte nog med att ryggen känns vara av… mitt i svettningarna var jag tvungen att kliva upp och kissa också! Oj, oj… och sen ringde Vite Riddaren och väckte mig… påstod att jag har så dåligt samvete att det är därför jag inte kan sova… hm, samvete… vad är det?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Samvete

Mänskliga rättigheter gäller även kvinnor, och jag undrar hur det är med heder och samvete om man lägger handen på lagboken?

Män som hatar kvinnor… usch, så läskigt! Därför tänker jag inte se flickan leka med elden eller luftslottet sprängas… nej, man måste själv ta ansvar för att skona sin själ… det hjälper inte att skylla på andra i efterhand, för då är skadan redan skedd!

Intressant att läsa sin läkarjournal, även om det nu kostar en kopieringsslant… och där ser man hur lätt man glömmer vissa saker. Ser att jag har skadat både högerfoten och ryggen… och blivit sparkad i magen… hm, det blir missar även i mina analyser!

För att inte tala om försäkringar… hm, hm… här går man och betalar höga premier utan att ens tänka på dem sen vid skadetillfällen! Suck, suck… varför blev jag inte advokat i stället?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Advokat

Ibland kan det löna sig att söka hjälp. http://www.advokatsamfundet.se/templates/CommonPage.aspx?id=4599

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *