Madrassen väck

Väck, väck… jag hatar att bli väckt på natten! Tandvärk, ryggvärk, höftvärk, nackvärk… och svettning… fy tusan vad less jag börjar bli!!!

Egentligen borde man inte ha mage att gnälla en sån här dag… Vasaloppsdagen… för där är det nog många fler som känner värk lite här och där… skulle jag tro… men jag har aldrig åkt.

Jag ska vila fingret ett par dagar till, men sen… sen ska jag börja träna – oavsett vilka djävla diagnoser jag har! 😉

Mardrömmen kom också tillbaka, sträv som skumgummi… Jag var på väg till jobbet, med spark… och såg att min gallring hade fallit för vinden… deppig sparkade jag på, trots det dåliga glidet, och sen upptäckte jag till min förvåning att skogen stod kvar… hm, och att jag hade varit vilse… Men sen såg jag att tiden tog slut, och jag vände – för jag skulle aldrig ha hunnit sparka 30 km på 20 minuter!

Bakslag m a o, och nu längtar jag till ortopeden. Om inte annat så för att få svar på om jag ska använda hälkil eller inte? Det är nog den och tanden som spökar… eller krökar… och retar upp det autonoma nervsystemet… skulle jag tro.

Men benlängden, varför skulle den ha uppstått sen Pliktverkets tester? Nej, jag hoppas att specialisten konstaterar en funktionell skolios… och ger nyckeln till en upplåsning! … träning… träning… kalcium och arbete… det borde nog bli bra… Åååh – var det häxan som kom tillbaka!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *