Saknar häxan… snyft!

Ja, var är hon? Jag kommer inte in i transen hur jag än försöker… inga bilder, inget flimmer… inga syner… inga toxiner i blodet? Hm, just det… hade inte alla häxor dåliga tänder? Med intorkade kinder kokade de sin läkekonst… och när de öppnade munnen så blev barnen rädda och sprang i väg? I sagornas värld…

Nej, inga mardrömmar i natt, och inget uppvaknande! Beror det på tandläkaren, sjukgymnasten, uppfinnarjocke, eller att jag plockade fram en hederlig gammal skumgummimadrass? Inte vet jag, men svettningarna kom först på morgonen i stället…

Något i karossen är det, och just nu känns det som att jag vill låsa fast höger benet och dra ut hela den sidan… hm, just ja, jag måste ringa professorn. Han ville ha en återrapportering om hur jag känner mig i dag. Hur kan det komma sig? Mer empati än så kan man väl knappast få!

Idag ska jag smått börja böja fingret, så att den inte förblir stel som en pinne… såret ser perfekt ut, men själva leden är lite blå och svullen än… hm, hoppas den blir bra till nästa älgjakt i alla fall!

Gamla minnen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *