Mardröm igen…

Den här gången var det en incident på jobbet, jag blev dålig och for hem… och då kom den långe vice sheriffen på sjukbesök… tur nog… för medan vi pratade började blod och var att forsa ut ur tanden… och näsan… hm, nu är stunden kommen tänkte jag när jag rusade till toaletten… ring ambulans var det sista jag sade till honom, och sen blev det svart.

Nå, han måste ju ha gjort det, för här sitter jag igen 😉 efter en ny mardrömsnatt…

Tur att mamma kikade förbi så att jag har något annat att skriva om! Sumba… en ny dans! ABF startar kurs, och i Ylläs kommer ca 1000 personer att slå världsrekord på Jounis affärsparkering fredag den 12 mars kl 11.30 – på Victorias namnsdag! Hoppas att solen skiner.

Som samba, men tydligen mer magdans? Eller napatanssi? Jo, det passar nog bra med lite hetare rytmer här ovanför polcirkeln… Hm, om jag är från Kongo? Fick frågan igår… från en telefonförsäljare… som själv var därifrån. Det var tydligen mitt efternamn som lät som hans hemspråk!

Frågade vad Kumpula betyder i Kongo – och svaret var “ta bort”… hm, hm… eller var det bara försäljningsmanipulation? Han ville nämligen sälja en rakhyvel med premuneration på rakblad… som kom först på slutet av samtalsinspelningen – och då svarade jag nej!

Nu längtar jag tillbaka till tandläkaren… och hoppas att mardrömmarna tar slut när trycket i huvudet släpper, förhoppningsvis… utan störtblödning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *