Frågor är bra!

Nu minns jag att tandläkaren frågade om jag har haft blodförgiftning… när hon hörde min sjukdomshistoria… och googlar man, så ser man att det verkligen finns grader i “helvetet”!

http://www.google.se/search?hl=sv&source=hp&q=blodf%C3%B6rgiftning&meta=&aq=f&oq=

Ja, vi får verkligen hoppas att ordet “haft” är rätt… och nu ser jag ju att antibiotikan i sig kan vara skadlig också… men samtigt råkade bettvarianten vara helt perfekt för tanden också! Men, jag övergår nog tillbaka till den utan syran… för feberattackerna är kvar.

Sen blir det att “vänta och se” igen… och den här gången känns allmäntillståndet bättre. Har t o m vispat egen chokladpudding! Det var något som inte alls var så svårt med vänstern, konstigt… det gick ju riktigt mjukt.

Hur det smakar? Det får vi se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *