Dunkar tvärtom

Yes, nu har jag fått tandvärk… på gränsen till smärta… och jag känner mig friskare! Bihålorna pumpar och svettningarna kommer när jag böjer mig neråt… hm, kan det ändå ha varit lyftet för några veckor sen? … ett jäkligt korkat lyft med alla krafter, och det eldade till i två diskar samt kändes som att livmodern skulle lossna!

Hm, hm… skallen har gått upp från stl 59 till 61… och fötterna från 39 till 38… ja, det är något som inte stämmer… stämmer upp i ryggen? Måste nog låta professor sjukgymnast ge sitt utlåtande… och kolla till benlängden igen. Blää, idag har jag mått illa – och inte blev det bättre när jag drämde in fingret i stolskarmen…

Men som sagt, jag känner mig ändå friskare på något sätt – när jag har ont på riktigt! 😉 Skämt å sido, men då vet man i alla fall vad infektionen beror på… och att svettningarna kan vara både feberattacker och bedövade smärtattacker?

Nå, en sak vet jag i alla fall… den nya sorten gör mig lite “dåsig”… hm, något jag måste tänka på när jag behöver köra bil igen. Nej, nu måste jag gå rengöra såret – det är faktiskt ganska kul att få pyssla om sig själv ibland!

Fast nu längtar jag tillbaka till jobbet och hetluften igen… suck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *