Det klafflösa systemet

… skulle jag tro… hm, men jag vågar inte vara FÖR positiv än… eftersom svetten kom som vanligt igen här framför datorn, när jag liksom böjer nacken neråt…och sitter som en hösäck i ryggen!

Natten har gått bättre, hittade friden på rygg – sköna stickningar längs ryggraden och nacken… medan huvudet ännu pulserar i sidoläge, hm – men har halssvullnaden gått ner! Är det tandläkarens behandling som släppt på kanaltrycket, eller är det klavulansyran börjat döda mördarbakterierna? Det är frågan…

Men jag undrar varför ingen av doktorerna frågade mig “känner du något i tänderna” eller “har du varit till tandläkaren” eller “om du inte börjar bli bättre, prova att gå till tandläkaren”? Nå, nu tål det att trycka tummen mot hornet också… och det är väl ganska logiskt, för även runt den 6 månader gamla skadan simmar samma klafflösa vätska? Som i hjärnstammen…

Nya mardrömmar från min Herres Hage… men den här gången var det en stor räv som anföll ett får… och plötsligt såg jag Saga i flera skepnader… hm, och när jag rusade ut på ängen och skällde så skrämde jag mest henne…

Slutsats, mottagaren är inte alltid medveten om att det egentligen inte gällde henne/honom… Så det gäller att tänka efter och vara tydlig! Trots att man är arg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *