Vikingahorn eller röta?

Ja, det är frågan… infektion… eller kraftiga käkmuskler och bihåleinflamation? Fick höra att jag ligger och sväljer hela tiden i sömnen… hm… det är nog något i svalget som stör!

När jag sen berättade om min dröm och hur jag brukar känna mig på jobbet i bland… så fick jag den diplomatiska frågan från hjärtevännen: “Har du funderat på att tämja dina aggressioner någon gång för din egen skull?” Hm, och det har jag ju gjort! … annars hade jag säkert sprungit ner för trapporna… 😉

Men visst, utseendet finns ju kvar… och det är väl bara att vänja sig vid de svarta ögonen… som ibland vill slänga en blick under ögonlocken… medan hornet känns bulta i pannan! Grrr…

Den ännu större frågan har varit om tigern är i en bur, eller om hon springer ute i djungeln? Tämjaren säger sig i alla fall ha tappat sin piska… och då blir den största frågan: Var är det bäst att stå? Svaret: I frihet så klart!

Ett djur angriper sällan sin ledare… slick! Och nu måste jag gå vila igen… Hovslagarens fru meddelade också passande nog återbud. (Men, det blir Apoteket, sköterskan ringde, ska få prova en ny sorts antibiotika, hm hm) (Nej, det blev det inte heller… en till sköterska ringde, jag får komma till tandläkarröntgen i morgon, så jag kör förståss två flugor i en smäll!)

… och själv kan jag bara slicka mina sår… eller byta steril kompress på mitt finger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *