En ny diagnos…

Hm, min blogg är bra… Vite Riddaren ringde… och han känner igen mina symtom från tidigare fall… hm, hm… http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/kortelfeber/ … mycket möjligt… symtomen stämmer även här… http://www.netdoktor.se/barn/?_PageId=616 – och nu har jag också fått en bula i stelkrampssticket, så det var det nog heller inte!

Ja, ja… nu får jag hoppas att min mjälte inte spricker… eller att levern tar mer skada än den redan gör av järnet… och vad gäller hjärtat, så borde jag nog ha blivit en daglig koncument av alkohol? Men nu går det inte… p g a den redan påfrestade järnlevern… och kanske därför jag är gul runt ögonen? … den nya antibiotikan innehåller dessutom svartjärn… usch då!

Nå, men riktigt krasslig är jag i alla fall… inte bara i fingret… eller huvudet… fast, det är väl bara att kämpa på?… i vilken diagnos som helst… ja, och alla förslag är välkomna!

Hm, hm… det kanske inte är så klokt att dricka kaffe ur en annans termosmugg? Eller dåligt diskade koppar i kollektiva kök…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *