Uppdraget utfört!

Banverkets projektledare ringde och väckte mig från en skön förmiddagssömn… mmm… och när jag vaknade på riktigt så stod det klart för mig att Enigma utfört sitt uppdrag!

Moder jords kretslopp… men, vad vill hans märken på min tumme säga? Som en orm med ett tredje ben… hm, det ser ju nästan ut som en varningsskylt… http://ki.se/content/1/c6/04/53/12/stralskyddforeskrifter_Solna_2006.pdf … va´? Kan han ha blivit utsatt för radioaktiv strålning… hm. Mycket möjligt… och kommit in i huset… som en radioaktiv djurkropp!

Ja, allt är möjligt i min värld, men inget sker innan jag själv ser det… och nu ser det ju ut som att han knövlat in rälsen i ett stålbad också… oj, oj vilken mäktig katt jag har haft!

Mäktig var även bond… och han trivdes bra i napapiiri-trakten… det såg jag av hans handplåläggning när jag råkade få bukkramp just under hans sjukbesök… hm, det är något magiskt med den! http://sv.wikipedia.org/wiki/Polcirkel

… och nu funderar jag om jag borde anmäla mina misstankar… http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/stelkramp/ … för jag behöver väl inte veta om det är Pajalavattnet eller min sten som är boven? … Enigma är det i alla fall inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *