Arkitekt kör över Kommunstyrelse?

Fick mycket post idag… bl a protokoll som jag efterlyst redan i december… och min överklagan gick in för sent… hm. Men i dag ser jag gåtan kring planprogrammet… att KS har blivit överkört i PoM… av arkitekten?… Hm, hm trots att “regeringens” beslutsparagraf har blivit omedelbart justerad! … 2 dagar innan…

För den som blir intresserad så är det PoM § 66 och KS § 63 för 2009, och KF ledamöterna har vidimerat överkörningen på mötet i december?… utan att veta om det… Nå, det blir ju ett samrådsmöte i Kaunisvaara den 4 mars kl 18.00, så vi får väl höra mer där? Om det nu kommer fler än 1 politiker den här gången!?

Ja, här håller vi på att få både gruva och järnväg… och politikerna lyser med sin frånvaro… i de frågor som beslutas av kommunen! Programplaner, översiktsplaner, fördjupade översiktsplaner… som nu hastigt och lustigt ska bli omkört av en detaljplan!

Märkliga grejer… och jobbigt att vara mittback med en hand… men damstaffetten var ännu värre – en mördardistans som borde förbjudas för känsliga tittare! 😉

2 thoughts on “Arkitekt kör över Kommunstyrelse?”

  1. Detaljplanen har jag inte klagat på, och det var ju en bra och saklig miljökonsekvensbeskrivning till den. Planprogrammet däremot…
    Tack för din uppmärksamhet! 😉

  2. Nu rör du ihop saker och ting på en sätt som överträffar allt ditt tidigare svammel. Det är nog inte så många som vet hur kommunal planering fungerar och absolut inte du, jag är heller inte någon expert men jag förstår det i alla fall på en mer grundläggande nivå.
    Så varför bygger du konspirationer hela tiden kring något du inte förstår? Vad är du ute efter, känner du dig förorättad, får du inte nog med uppmärksamhet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *