Är blondiner dumma?

Hm, käre Herr Einhorn… Dina “vägar till visdom” slutade för mig på sid 59…

“I en studie fick ett antal kvinnor, varav hälften var blonda, läsa ett antal skämt där blondiner framställdes som dumma, medan en annan grupp kvinnor slapp läsa skämten. Därefter testades kvinnornas intelligens. Det visade sig att blondiner som hade läst skämten om blondiners dumhet i genomsnitt klarade testet sämre än de andra kvinnorna.”

… bristfällig statistik, eller är du bara bitter? Nå, jag ska fortsätta att läsa boken för att se om jag får ett svar… för det är en mycket läsvärd bok trots allt… om man väljer vad man vill ha med sig därifrån! … som i allt annat…

Själv tror jag att blondiner har roligare, och därför slipper de grubbla så mycket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *