Pohjosen magia

Näkkyy tässä… just tässä… meinas kuolema hakea minut… pang! … 100% voimaa lipsahti sorkkarauta otthaan, mutta onneksi ei yksin mennyt taju… …transissa nousin ylös… kouralla lunta suoraan pohjosesta… painoin ja aattelin… veri ei saa vuotaa… sisälle… ja vein sitten lakin takiaisnauhaa viellä kireämälle…

Saman tunteen tietää tämä kesylammas… mutta toisin päin… kun oikea takajalka oli kääritty rautalankaan yks kesä kun paljon kummia tapahtui minun Herran Haassa… hm, nivel oli poikki, yleisvointi tosi huono ja infektio vihreä… mutta pohjosessa me se yhessä korjattiin!

Ihmisluottamus on tullut takaisin… voimaa sekä kauneutta on yhta paljon kun Saagan karvasissa jaloissa… ja pohjoseen päin tietenki!

Hm, mutta mikäkhään siellä sitten on vaivana? http://www.myrhedens.se/wp-content/uploads/2009/05/polarrav-i-kinnvika.jpg … pittääpä päästä transsiin ja taas miettiä mailman asioita… MOI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *