Mmm… semla!

… och den ska ätas på fastande mage… smaklökarna liksom löser upp den i något Gudomligt!

Vaknade, och kände att idag måste jag fira någonting… men jag vet inte själv heller vad. Nå, då tog jag en semla från Lampinen… innan frukost… hm, maby baby my freedom?

Alltså, barn som vill äta godis innan maten, låt dem göra det ibland! De värnar bara om sin egen frihet! 😉

Hm, alltså varje individ måste under årens lopp bli en A-klassig människa i sina egna ögon för att kunna bli lycklig. För att kunna bli det måste de få sy ihop sina 3 sidor till en individ… ni minns väl i “Faderns, Sonens och Den Helige Andes” namn… A-men… Modern, Dottern och Den Heliga Anden… W o men…

Men… jag funderar… blir det 3, eller blir det 4… femettor? Klurlig matematik… http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_make_56_out_of_4_5s

Nå… A-klass är det i alla fall… men är det en 1:a? http://spray.king.com/spel/strategispel/big-bang/?language=sv

Frågan är: Kan en smakfull 56a vara mitt kinderägg? 😉

Maka söker kaka… och när jag läser min egen blogg ser jag att jag har 3 olika stilar att skriva mina inlägg på… hm, men vilken är vilken? Nå, det har mindre betydelse i sammanhanget… huvudsaken är att det blir ett dubbel V över män! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *