Djurens rike…

I sängen ligger Victoria, och utanför har jag besök av sex renar… hm, tänk om de skulle lära mina får att våga sig ut i traktorspåren? Renarna mumsar hänglav från grenarna, medan fåren går på ungbarr och ungbark.

Saga hon står i norr och har fått ordning på kompassen… skönt… men jag ser att hon funderar… hm, först har jag stått ut med två monstertraktorer… ska jag nu också måsta anfalla ett djur med horn? Hm, hm… som om fodermonstret läst mina tankar… hon tar täten och närmar sig maten… ja, vägen är uppslungad och allt!

Men hur är det med syrran? På framsidan står hon utan mössa och i shorts… rastar lilla Alfons som knappt syns i snön… det bara yr när det leks med snöklimpar… ja, hon är nog mer varmblodig än jag, och rörelserna är typiskt Joensuus ser jag… släktdrag är kul att jämföras!

Själv brukar jag sitta med toppeluva mitt i sommaren – känslig för drag! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *