Fullt med snö i toastolen

Ja, jag var ju tvungen… kissade, och glömde bort att det inte kommer vatten än heller här på jobbet… det går inte att spola och disken har också börjat lukta… usch, och jag tänkte alltså på morgondagen… fyllde toastolen med snö så det smälter som en spolning under natten! Smart va´? 😉

Gårdagen gick i skördarens tecken, och jag har analyserat Markku – han är hal som en ål! Känner lugn, beundran och total tillit när jag är i hans närhet, men när jag lämnar honom ensam där i skogen… så börjar jag snart höra smått olydiga maskinljud inne i huvudet… hm, måste ut och inspektera – och i kväll kan han i alla fall inte blanda in brorsan 😉 för jag gav honom nämligen ett eget område i morse!

Så, nu är Markku alltså under en hård prövning… en extra hård i röda veckan tider… grrr… och det blir spännande att se om han har bedragit mig i natt… eller om det är jag som bara är sjukligt misstänksam mot en trevlig person? Måste in i djupet för att se, annars kan jag inte sova ordentligt i natt heller…

Farligt! http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article179270.ab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *