Kartan i brallan

Ja, och idag hade jag även kompassen med mig… när jag åkte med skoterna för att skidra beståndsområdesgränsen mellan de två vägarna. Detta för att ha lite koll på kubiken… har nämligen lämnat en volymgaranti för en gallringsstyrka på max 35% eller en grundyta som inte får understiga 16. Så det jag idag snitslade in var 63% av området varifrån 56% av volymen ska komma. Vill ju ha lite koll, så att slutbeskedet inte blir som en chock!

Vilket kylan blev när jag kom hem… brrr… – 26,7 grader… inte alls konstigt att ansiktet ville ligga bakom skoterstyret mot rutan… och håret var alldelens frostigt, för att inte tala om de hettande fingrarna och tårna, samt den kalla rumpan när jag väl kom in i värmen!

Jag har skidrat sydost eller SE hela tiden, och när jag kom hem såg jag att månen var halv där. Plötsligt kände jag hur Tomtens renar swichade bakom min rygg, och såg sen hur han själv låg och vilade uppe på månen!

Nu ni alla barn, vuxna som unga, nu får ni vänta ett helt år till nästa gång! Snark, snark – Hej då Tomten!

Dags att vila på maten, så att man orkar sig ut i kväll med sytrarna V!

… men jag funderar dock än… hm, tänk om det är så här kallt i flera dagar, då startar inte skördarna på måndag, och träden har också blivit stelfrusna… fast det är klart, båda har ganska bra med glykol i sig… så vi får inte ge upp hoppet än!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *