Förvandlingens treenighet

Tänka sig… jag behövde bara öppna dörren till Kauppis så väntade den där… hm, att jag kan tala med klädesplagg också, det visste jag inte! 😉 Men det är i alla fall en grå top med ett inbyggt halsband med svarta och vita pärlor… magiska… för när jag tar på den, känner jag direkt hur det börjar rycka i nervändorna längs ryggraden… aaah, och jag hamnar i trans… precis som en ödla i 4/4 takt på dansgolvet…

Det börjar med att den samhälleliga “modersgestalten” trött och osminkad vid sin hemkomst funderar över stjärnornas krig och alla världens bekymmer…

… men sen tar hon en paus… och den busiga “lilla flickan” tar över… spelar på sin kvinnliga charm en stund… sådär lagom blyg, men ändå lite hoppig och studsig…

… i en rytm som framkallar den “heliga anden”… tills jag svävar i väg som supernåjden i universum… medan mitt kött och blod håller vakt över jorden…

Nu du Mästernåjden (som dock påstår att han INTE läser min blogg 😉 …nu vet du hur krigarjag kommer att se ut på Juldagens discogolv av stål… och jag säger bara – synd att du lämnar kommunen!

… och spöket säger – Hu man!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *