Är jag mäktig så säg!

… ja, det är nästan så att jag själv också börjar fundera över min makt… i alla fall sett på ett papper! Hm… inte alls konstigt att den kanadensiske gruvmannen ville bjuda mig på middag förra hösten… det ser jag ju här! Men vad ville han bjuda på?

Hm, jag gick aldrig dit… så jag undrar… säkert något lent och fint för att mildra min kritiskt granskande röst? 😉 Nå, vid mitt finger blev det i alla fall känt att jag överklagat tillståndet… och vad som hände då vet väl de flesta. Hm, men, varför har den inte stigit igen? Formellt avslogs ju min överklagan… så nu undrar jag som fortfarande är myndig – var klämmer skon idag då?!

Är den inlåst hos en konkurrent? Eller har det med järnvägen att göra? LKAB, Svappavaara, Aitik, Gällivare… Tärendö… men nej, jag får inget svar…

Men jag funderar… varför har kommunens ÖP-MKB inte tittat på järnvägens konsekvenser och ett alternativ 1? Får vi lita på Gränsälvskommissionen i det fallet också? Eller EU? Ja, visst ja! Jag har ju spått att vi får euron 2013.

Om du är intresserad av Pajalas framtid – så sluta hoppas! Kom i stället till det allmänna informationsmötet som hålls i morgon kl 18.00 på Folkets Hus i Pajala och PÅVERKA DEN!

8 thoughts on “Är jag mäktig så säg!”

  1. Every one is Jesus… halleluja, äntligen klar! … och jag kan ju inte låta bli… livlig fantasi är ett tecken på hög IQ, och det behövs för att se logiken i lite högre dimensioner så att säga…
    No fight, we´ll see!

  2. En konspirationsteori som innehåller logiska fel och motsägelser kan beskrivas som resultatet av ett psykologiskt tillstånd som kan kallas konspirationism. Det ingår i ett paranoid-schizofrent tankemönster som enligt en spekulativ teori beror av patienternas höga dopaminhalter, vilket leder till att de ser relevans i sådant som andra tar för normalt. Konspirationerna kan vara enkla, såsom att de tror att de egentligen är Jesus Kristus, eller komplexa. I olika kulturer kan sådana symptom ta sig väldigt olikartade uttryck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *