Magen jäser

Ja, jag var tvungen att öppna bältet, fastän den var i resår… mmm, och gott var det! Tanterna och Tage hade lyckats bra med maten, och jag som gillar kallskuret bäst, ger högsta betygen till den grövre aladoben, skinkan och gröten med “tamppavelli” till.

Satt mitt emot konstnärskusinen Maja och bredvid min äldre kusin Anita. Konstaterade att Majas flickor hade blivit stora, och frågade förståss ut deras killar… vems pojkar de är osv… som hör till… hm, men då fick jag av Anita höra att jag ju är precis som farfar var… men han gick visst ännu längre med sina frågor 😉

Och till slut kom också Tomten!

Alla barnen fick ett eget paket, och han kunde t o m allas namn! Wow, vilken tomte – och han var populär, även bland de mindre som först var lite rädda. Bra gruppträning inför julen! 😉

Efter trevlig samvaro, är det skönt att gå vila lite. Måste fundera om jag orkar gå ut på 70-talsdisco… hm, egentligen behöver jag ju inte klä ut mig, har ju lekt ABBA och sjungit i hopprep när de var som störst!

Ja, och jag kunde ju också ha haft barnbarn redan… Hm, men det går lika bra med andras… Och varifrån får de alla sina funderingar!? Den unge pojken (inte han på bild) kom bakom min stol och klämde runt i mitt långa hår – “Mona, du är en häxa”… och det var faktiskt en komplimang! 😉

Tomtar och troll… och syrran vann lotteriets första pris – Grattis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *