Svensken är oskyldig

Mycket riktigt… snön faller ner från träden, och när jag sträckte mig för att se mot sydost, samtidigt som jag smekte huden på min timglasformade midja, så kände jag något… men det försvann – och wow!… bakom björkarna slog Kungsörnen en lov.

Såg ECT programmet igår… och något sade mig att det är krigsskador från grannlandet… både hos offret och förövarna – röda och vita sladdar (?) … ja, efternamnen är lätta att byta ut, men inte dragen…

Men varför blev då Skavlan Kung i Sverige? Hm, kanske för att rädda betet i min sambey? Örnen svävar, björnen vrålar, vargen morrar och djärven skorrar… lodjuret skriker – det är människan som är farlig!

Masternåjden Savuon verkar vara en riktig mästare, och känns ursvensk. Därför är han glad över att tidningarna hamnade under omtryck (?)

Eller en förintelse?

http://ipicture.mobi/?c=sw&UF=-2527091&UN=-3469760&DG=NRWS

Men de glömde ett A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *