Sagan fortsätter…

… Matadoren var välrustad, och hans mantel fladdrade i vinden… än åt det ena hållet, än åt det andra… och ormen avslöjade hans svaga punkter… ögonen. Hm, han är inte bara matador… han är XX också… och ormen var nära bli trampad. MEN!… byxbenets smekning räddade hela situationen… och ormen slingrade sig upp efter vaden…

fortsättning följer… “någongång” i framtiden 😉

Jaha, och jag funderar… tänk om jag blir kär… vad gör jag då? Kände den goda doften av Sagas päls, och hon luktar ren skogskoja med körtlar från en ledare. Ylläs lyser vackert… tänkte jag i den sprakande älvens liv och rörelse… och den öppna forsen släppte ut en svärdhaj… den lade sig som ett molntäcke över fjället… och jag såg ögat.

Tänk… ja, vad tänker jag nu?

http://www.lansstyrelsen.se/NR/rdonlyres/FFE5C472-9B10-4A8B-8671-1E5CA2B00F5F/0/Fiskar_enkat_2.pdf

Dyslexi light… och jag blir glad.

Men inte nog med det… jag tittar in i munnen… http://sv.wikipedia.org/wiki/Brugd … och ser behovet av en järnväg!

Men hajen?

Google, Outlook, Facebook, Hotmail, Spraydate, Match… och leder just nu gör Norrlandskontakten… – men ingen slår min blogg! 😉

Fenan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *