Olika ögon

CIA… KGB, Stasi… Hitler, Stalin… och Monas blogg… hm, själv börjar jag bli less på att vara människa – och skulle vilja vara en korp… en riktig korp!

Tar på mig den svarta mössan och blickar mot öst… och jag ser… en bärsärk… och tänker att jag hellre har med en i strid än möter en i strid… mitt högra öga är giftigt och vasst…

… men varför strida? Tänker det vänstra ögat från norr… och jag blir förvirrad!

Sen ser jag… det är ödlemannen från N NE som spökar… hm, vad tänker han nu hitta på!?

Jag hör… sisisi slurp… “Rune… nu är även jag avslöjad” 😉 … och du vill att jag ska skriva mer vanligt… så att du också förstår… hm… okej, kan ju göra både ock!

Ja, det blev mycket att ploga idag, säkert 2 timmar, och sen har jag ätit en underbart god laxmiddag hos mor och far med tårta på det. Höften värker så jag håller på att bli tokig, och professorn kunde inte trolla… snyft, benet ÄR 0,8 cm kortare trots behandling… av nackrosetter, muskler i spasm och ländryggen… som smärtade i hålfoten, så han höll på få en spark! …för att inte tala om långfingret 😉

Nej, det känns inte bra… det blir nog en kortisonspruta och inlägg i skon… men, det bästa är ändå alltid – träning! Det är musklerna som håller isär benpipor och kotor från varandra, så att de inte kommer åt att klämma så mycket – och tydligen samma med en förkalkning…

Träna, träna, träna… och kanske borde jag få upp pulsen också? Snart dags att plocka fram skidorna, kul!

PS. Farsdagen till ära – även kvinnor med makt kan göra fel! http://www.sub.su.se/forint/thit1.htm DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *