Märkliga män

Mmm… och jag sitter här med min pudding… Jacky chokladpudding… muuu 😉

Och gör en summering av mina erfarenheter kring dagens lunchiakttagelse… hm, först ser de mig som en Madonna… värdig en ung älskare som kunde vara min son… och i nästa stund svänger det hela till ett kontrollbehov… jaha, är det säkert att du inte for dit på natten? Hm… det var plötsligt som att jag mot min vilja blev en hora… i exakt samma ärende! – Hur vill de ha det egentligen?!

Hm, men nu tror jag att jag vet… det handlar inte om mig… det handlar om hatkärlek mot den unge mannen! En riktig tjur 😉

Ha ha, och roligast var ändå den Vite Riddaren… för han visste minsann exakt hur min kropsskemi var för dagen… och kanske hade han rätt? … för hans ögon blänkte som speglar…

Nå, det jag vill ha sagt är… att det är inte lätt att vara en introvert och tråkig kvinna bland män… för då skenar männens fantasier iväg… och jag blir måltavlan för allas sagor! SUCK… så det suger…

Min inkorg var full av meddelanden från matchingsajten… oj oj, måste nog ändra på någon inställning… men, det som är glädjande, är att de flesta är ekonomer eller höga chefer = intressanta diskussionsämnen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *