Eastside om vaddå?

Läser NSD och funderar… varför är det så tyst och lugnt i Pajala? Är det tiden före stormen? Eller är det depressionen som har lagt sig med snötäcket över vårt fina landskap? Hm, det kanske är som livet… utvecklingen går upp och ner… och förhoppningsvis framåt!

Ingen notis om att HA ställer upp i valet, och då får man fortsätta att lita på det som i tidningarna står skrivet om verksamheten… hm, och många likheter med politikens lojalitetprinciper ser jag… och kankse på vissa arbetsplatser också? Nå, för egen del är det i alla fall skönt att veta att min arbetsuppgift styrs direkt av lagen… Polislagen… och där är man i ett järngrepp.

Men VAD är det som egentligen styr klubbar som HA? Känslan av makt? Över vaddå? Atlanten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *