Kunde ha blivit president

som Arnold?

Ja, även gäddhänget är stenhårt… fast jag inte tränar något… hm, tänk, en seriös kille jag hade en gång gav mig träningsförbud för överkroppen… för han tyckte att jag blir som en man… Så man kan väl säga att jag har anlagen… men att jag har blivit stoppad… av en man!

Makt… det måste han ha känt när jag löd. Negativ makt ger säkert samma kick som positiv? Alltså, om en man säger till sin kvinna att hon klär bättre i grönt än i blått, och sen ser att hon byter garderob – då måste han ju få en maktkick?

Är det samma med vaccinet? En maktgalning som vill se hela Sverige eller hela världen att lyda honom/henne… serverat hemma i vardagsrumssoffan? Ja, det är ju bara att tänka själv… om du säger “hoppa” till någon, och så ser du att de hoppar – skulle det kännas bra?

Själv hoppar jag bara till musik.

Och nu undrar jag om HA kommer att ställa upp i valet 2010? Det hade varit spännande att följa mediarapporteringen… wow, vilken makt jag skulle känna! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *