What the fuck

jag kommer inte på någn rubrik… men jag vill skriva i alla fall… och börjar med lite geografi.På väg in hagen uppmärksammade jag en rökpelare i öst, precis till höger om Ylläs, och kom att tänka på… just geografin. Är den inne i Finland, eller är den i Sverige? Ides inte åka och kolla, och när Dr Wallin sade att han inte hade sett någon brand, så bestämde jag mig – det är tåget i Kalkkikangas! 😉

Men att doktorn förutspådde att jag skulle tappa tumnageln, var mindre roligt… men glatt att han läser min blogg! Sen fick jag även höra att han en gång i sin karriär har remitterat en patient till en kuppari… och far sade att även farfar satt med horn på sina onda axlar. Men det häftigaste av allt – min mor sade att min morfars syster har varit en kuppari!!!

… hm, men samtidigt tyder ju just detta på att jag kan ha järn-gener från bägge hållen… aj, aj – så det är däför jag får lättare och lättera att syresätta blodet… glömmer nästan att andas! Och då börjar det att sticka i det vänstra bröstet, som faktiskt är lite större… hm.

Nå, jag har inte bara pratat och funderat idag, jag har även snickrat i “man tager vad man haver” stil…

Saga min, hon har två krypin. Ett lite mindre, för den kallare årstiden, och en lite större, för den varmare årstiden. Här ser vi dörren som fick ett glas, fast det är plast, och i morgon ska jag leka elektriker. Nu blir det att bada utebastu, och därifrån ska jag se på Ylläs kvällsbelysning. Fin utsikt även det!

4 thoughts on “What the fuck”

  1. Klart jag är sotis på Therese! Hon har så himla stark karisma, vilken jag själv tappat nästen helt uner mina år i branchen… nöff nöff, så det VAR du som var lufsen… hm, då hade han alltså rätt… och jag fel.

  2. härligt att se dig idag,lite förvånad du verkar lite sotis på Therese????
    men du sa ju att du ej va intresserad…..,retas bara
    såg att svininfluensan nu var bekräftad i Piteå undrar hur det är i Skåne me så många vildsvin i skogarna..här är ju bara nåt svin …i skogen
    take care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *