Månne kan jag…

… något jag inte kan!? …. att stoppa blod… funderar…

Hm… lättstuckna jag fick i alla fall höra den erfarna sköterskans förvåning… det är något som inte stämmer, det kommer inge blod… och då tänkte jag, nej, inge krångel… och slappnade av… tittade upp mot klockan och kände kölden rinna över mig… och någon i mig svarade “jag vet” innan hon ens hann uttala färdigt “nu kommer det”… skumt… och det var det… mörkt tyckte även sköterskan!

Men… jag tror jag vet… jag var FÖR fokuserad… för i bilen på väg dit kände jag hur höger hjässhalva var liksom borta, och hur jag hade fått en stor bula ovanför örat… så… lite orolig över inre blödning, tänkte jag nog så mycket på det att kärlen låste sig? Fast det är klart… någonstans måste ju pannans vätska också ta vägen… och allt rinner väl neråt? Om det inte pumpas… vill säga… och lättare när man slappnar av.

Nej, nu kan jag inte stirra mer… huvudet är nämligen så pass svullet att t o m glasögonen trycker ont…. och det hade varit skönt att ha någon i sängen som klappar en på huvudet och säger å vad det är synd om dig… men nej, inte på huvudet… och synd eller inte, vem avgör det?

2 thoughts on “Månne kan jag…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *