Alla är inte med

… så är det alltid, och det gäller att komma ihåg det!

Men Sundin… jag undrar om han gör det han är bäst på… det är ju bara att titta på hans ögon… och tänka på hans ursprung… så kom igen! … i fall Du inte redan gör det…

SL… och helst L var levande glad… och det räcker gott för mig.

Men… om jag ska dö… eller när jag ska dö… så vill jag inte kremeras! Hm… undrar… brukar de som anser sig tillhöra den riktiga ariska rasen kremera sina anhöriga? Valet är ju fritt… men själv ligger jag fast hellre i en massgrav… http://sv.wikipedia.org/wiki/Massgrav

Nå, med den tron som jag har, så behöver jag inte oroa mig… det är eftervärldens problem – I´m flying! 😉

Rytmen i dag? Has, has, has, has… 4/4 takt…. rakt emot målet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *