Långa avstånd

Stockholmarna går på café, bio och teater… och vi sätter våra pengar på bensin… det lät ju bra att polisfacket skulle kolla om det finns oskäliga löneskillnader i Sverige.

Avstånd är inte bara pengar… man hör lite sämre också, hm… en helikopter… jo, den visslar när ångan är uppe… och vingslagen låter toh toh toh toh… och med en sprängladdning kunde även det ljudet ha skenat, usch!

Jasså, han ville ha mig till hörnet vid Seven Eleven… Ställning, andning, riktning, avfyring… hm, men jag hoppas att de får fast rånarna utan “prickskytten” från norr 😉

En annan prickskytt heter Linda… och hon har blivit Styrmans skyddsängel! Jag tycker om änglar, och till hennes ära är jag beredd att starta “Monas valskola”… och även den idén kläcktes av en NSD-artikel

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=4887049

Alltså, nu kan ni om ni vill, vara med från grunden… för att se hur ett val går till!

Om ni tycker att Mona Kumpula ska göra comeback i Pajalapolitken, och att det är dags för henne att prova en ny färg (har provat rött och blått redan 😉 så kan ni nominera henne på den här länken, följ bara instruktionerna!

http://old.centerpartiet.se/templates2/PersonalPage.aspx?id=4125

Sen har Linda och gänget att ta ställning till min lämplighet, och fundera ut ungefär hur många röster jag kan tänkas locka till partiet i Pajala. Sen måste partiet i Pajala fundera över om de orkar ha med en viljestark och bångstyrig kvinna som kräver en andra plats på listan, och i de valtekniska förhandlingarna en ordinarie plats i kommunstyrlesen… men, då kanske den minskas till 7? … Äh, det gör ingenting- för siktar man högt så träffar man högt…

… men en helikopter… hm, pappa måste tillbaka till Piteå… och jag hoppas verkligen att det inte blir “gör om” tema… som i min tidigare dröm… ja, det är långa avstånd.

2 thoughts on “Långa avstånd”

  1. NEJ NEJ det är inte Mona som skrivit förra inlägget utan jag!! Fick frisläpp och skulle skriva namnet i Texten…. Men Mona ta bort det där så kan jag skriva igen att jag tycker det är lite märkligt att ett kommunalråd kan hålla brandtal om en dömd man, även om det är tufft…

  2. Ja det är ju tufft att utmana de stora, men blev själv något…. förvånad att hon håller brandtal för någon som har blivit dömd för brott, att han gjort rätt.. hmmm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *