Manlig hand

… men han ville inte hjälpa mig… Vite Riddaren… månne var han rädd för fästingar?

Mamma var förbi på jobbet… hon hade fått åka in akut på sjukan eftersom hon hade fått en fästing i knävecket! Hm, så de finns nu här också… men jag tror nog inte att vi andra behöver få panik! Nej, min mor är nämligen en riktig högriskare…

Här ser ni hennes fästning… med fokus på jordgubbslandet… och där brukar hon krypa omkring på alla fyra och plocka… barbent!

Mumin och Hugin flyger ner från ledningen… men det hjälper bara mot skadefåglar… inte mot en eventuell TBE-bärare… http://www.fasting.nu/tbe_borrelia.html … som även kan finnas i svampskogen?

Hm, var har mamma varit? I Tapuli… där var flisbilen välte… och fliset ligger kvar… det har täppt igen diket – och det luktar kontstigt! … kliar över allt i kroppen också, kände jag idag när jag körde hem… inbillning?

… men mina egna manliga händer ska i alla fall gå igenom hela kroppen för säkerhets skull… och sen ska jag lära mig min nya radio!

… ganska stor och tung, men min hand kunde inte köpa de minsta modellerna, och den här satt fint! … men i morgon måste den programmeras med specialkanal… jakten i Aarea är hitek 😉

och nu gäller det att “klä av sig”… http://dagensbok.com/2004/02/03/erik-hjorth-nielsen-hugin-munin-berattar-om-nordens-gudar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *