Mer hage och tunga gardet

… det är vad jag har pysslat med… för nu måste jag förbereda mig för det värsta…

Lotus Blade… min skyddsängel… hon har inte fått komma ihop med indianen… nej, jag har inte vågat… förrän nu! … och genast fick hon sitt uppdrag… med bestämd fot bevakar hon veken… så akta den som vågar tända på…

Woodoo drum drum shama can can… nej… nu hör jag inge mer… hm, men hon sitter fint på hjärtat!

Boken var dock en besvikelse, alltså den som jag beställde från Vattumannen… jag har inte läst den än… men den var i mini mini format… så jag blev verkligen lurad av reklamen!

Men mums mums, jag har ätit Sonjas supergoda “bakelsit” och ska börja läsa nu, måste ju hålla mig vaken till sena Nord Nytt… för jag hörde att Tomas varit där, och vill analysera vad hans vackra nåjdögon har att säga! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *