Tragisk film

Såg jag igår… Lord of war… lord… of war… ja, det var bra skådespeleri och vackra ansikten… men tragiskt som sagt. Ju längre filmen gick, ju mer övertygad blev jag om att det är den hårdaste och tuffaste psykopaten som vinner… och inte kunde man ju hata honom heller… för det var ju “synd om honom” från början!

Lika synd var det ju om hans brorsa också… egentligen… för hela familjen hade fått lämna sitt hemland… men brorsan han var mer blödig och flippade ur! Han blev missbrukare, medan psykopaten kontrollerade även drogerna…

Utan att gå in på det sexuella… så kan jag ju bara konstatera en sak – det är skillnad på psyko och psykopat… det är den senare som klappar till på engelska! 😉

Nå, skämt å sido… och de kanske inte är så bra så här på morgonen… ha ha, så jag går väl in på det jag ville säga… att jag försökte analysera filmen från TV 1 kl 23.05 igår – och kom fram till att:

Patriotism är farligt för jordklotet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *