Jag är bättre än Strindberg!

När man är 20 år har man löst världsgåtan, vid 30 år börjar man tänka över den och vid 40 år finner man den olöslig. August Strindberg

Hm, han hade nog problem med det tredje benet… men det har inte jag! 😉

Det här var ju riktigt roligt… Jag håller på att förbereda morgondagens jakt, och bortsett från allvaret och ansvaret över beväpningen, så känns det nästan som att åka på skolresa… kaffetermos, min nya träkosa… hm, men ännu en skillnad…

40-års presenten med mitt namn graverat på eggen… den passade perfekt in i den älgbeklädda slidan! Snygg, och nu får jag använda den helt lagligt – vilket annars är begränsat, för de som inte redan visste det… http://www.paddlingsnyaadress.com/verktyg/knivlag.htm

Komm-radio får jag låna av far min, sågkängorna kostade nästan 2000 kr så de får duga, och sen har jag en massa gamla Peak-kläder och keps som jag får gräva fram för att känna mig lite “hip” i skogen… för när jag gick polisskolan och fick traktamente… och styrketränade… så köpte jag stora kläder i herrmodell av ngn anledning… hm.

Ja, och så vet jag ju inte om jag kommer att tycka att det är “trist” att sitta på passet och filosofera… så därför letade jag fram en skrivbok… och det var där jag såg klisterlappen med Strindbergs citat. Men, om jag inte orkar skriva… då måste jag ju ha med mig en bok också… få se nu… ngn jag tänkt läsa men inte hunnit?

… går till min bokhylla… och det blev “Mannen som dog som en lax” av Mikael Niemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *