Märklig dröm

… hm, jag var hos mina djur… och missade ambulansen som kommit till grannhuset… och inte ens när ambulanshelikopterplanet (ny! 😉 tutade åt mig innan den skulle landa, fattade jag att det hade hänt något hos grannen… och när jag såg vad det var… så var det förståss i matematiska termer… och den röda tråden var “gör om”! … sen tror jag att jag var lite ledsen, minns dock inte… eller mer sur på mig själv… nå,

men… hjärntestet får jag inte upp… hm… det kan dock vara intressant att också lära av andras resutlat! http://www.nkja.se/s/res/brain1.htm

Och jag kan bara gissa att jag har en typiskt manlig hjärna, men att jag håller på att bli mer och mer helhjärnad… utan att träna på “elefanter” och “x”… mitt hemliga recept är tänk… och fråga facit!

När det gäller drömmar… så har jag under min uppväxt ofta drömt att jag ska slå någon på käften… med något som liknar en rallarsving… http://sv.wikipedia.org/wiki/Rallarsving …men precis innan jag ska slå, så faller näven tung som en sten… hm… kan det månne bero på att min hjärna aldrig har fått uppleva en sådan rörelse från min arm?

Låter logiskt.

Fast hur ska jag knyta ihop det här nu då… hm, “att även hjärnan drömmer i höger- vänsteruppdelning”? Eller att jag är lugn och snäll när det “kommer till kritan”? … fast kanske inte alltid i skrift… ha ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *