Kvinnans andra sida

… hörde på radion att en kvinna vid förlossning kan spricka ända upp (eller ner) till röven… och ändå älska sitt barn… hm, skulle en man kunna göra det samma? Utan att vara homosexuell.

Kvinnans kärlek till ett barn kan tydligen läka alla sår… men… sen kan kvinnan samtidigt vara den kyligaste lönnmördaren i hela världen! – Har ni tänkt på det någon gång?

Dödsstraff… nej, det har vi inte i Sverige idag… och jag stannar där så länge i den debatten.

Men hur är det med aborten? Eller det s k dagen efter pillret? … Okej tänker man, våldtäkter, fyllegrejer etc… men… vad tyckte vi om dödsstraff i Sverige? Mot en varelse utan skuld dessutom?

I slutet på 90-talet var jag inlåst i en vecka på en sån där grupp- och ledarskapskurs… där människor i trånga utrymmen ”förvandlas” efter ett tag… och plötsligt var jag vald till ledare… jag… började gråta lite lätt av chock… men sen fann jag mig och försökte göra mitt bästa med erfarna polisfarbröder och överlägsna försäkringskassetanter…

Men… det var min tidigare favorit som ställde mig på styv lina… han ville fortsätta debattera den heta abortfrågan! Jag minns inte hur jag löste den vassa värderingsdiskussionen i gruppen… men på kvällen hade vi i alla fall en rolig bastukväll allihop! …favoriten… han trillade dock ner från min lista, men han har nu i smyg klättrat upp igen…

M a o, det är bra att “Ni män” håller lite styr över oss kvinnor… för mitt ibland oss kan vandra den värsta hemliga kallblodiga mördaren av alla – utan att Ni ens vet om det!

Själv är jag emot dödsstraff – men aborthemligheter kan nog även jag hålla… fast jag säger, tänk efter före! … och även ordentligt före! LOVA

Barn är oskyldiga i det stadiet… men kan självklart bli monster de med… och känner man med sig att man kommer att bidra till ett sådant, så kan man ju faktiskt adoptera bort det!

En barnlös tankar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *