Min bästa sida

… är den här!

Lydde ett gott råd och skippade röjaren helt idag, tog på hockeyhjälmen och åkte inlines i stället… jobba mindre och träna mer… även fysioterapeutens shamanska ord klingar i örat… och nu förstår jag varför http://www.sthlm.friskissvettis.se/friskvard/endorfiner.aspx

Oj, turen till Tapuli tur och retur var ljusare än jag trodde! Vid min fastighetsgräns konfronterades jag av två härkar, den ene mörk och den andre ljus… i bägge riktningarna… hm, och varför vädrade den mörka snabel när han sprang? Bredbent sprätt… ja, han måste ha tyckt att han var kaxig! Men till skogs sprang dom… som rädda harar när jag susade förbi – vilken känsla!

Och nu är jag så hög av endorfiner… så det kan inte bli något annat än riktigt magstarka grejer – bäst att hålla i Er!

Offentlig person som jag är, så får jag höra det ena och det andra… och som kvinna ännu mer! Min bakdel brukar vara populär att kommentera… och det har väl hänt att den fått sig en oönskad klapp oxå… men det känns inte så mycket – ja, ni kan ju prova på Er själv!

Men ord däremot… de kan vara hårda om de används tvärtom… gammalt och glömt, men ett bra exempel! Egentligen har jag lust att bränna bh:n… nej, faktiskt inte 😉 … det är inte praktiskt… och nu minns jag med fasa gympaåren i skolan, tills en manlig lärare tipsade att min mamma nog borde köpa en bh till mig… – och själv är jag nöjd med mina starka axlar och magens begynnande rutor…

Jaha… och vad är det jag egentligen vill ha sagt med detta?

Jo, låt flickor ha kvinnokläder, och att vi tjejer ska känna att vi duger som vi är… även vi som är lite manhaftiga – utan att bli kallade Bitch! Men samtidigt ska förståss den andra sidan ha rätten att göra vad de vill med sin kropp – utan att bli kallade Bimbos! http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.kosmetiskguide.dk/log/klinbil/236_4361f%C3%B8r.jpg&imgrefurl=http://kissies.se/2009/may/svar-pa-tal-brostforstorning.html&usg=__OD_QwiWzIKDHYgWmZ3T0llaLGCc=&h=149&w=200&sz=5&hl=sv&start=17&um=1&tbnid=c5Uw8NCIWwbJ6M:&tbnh=77&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dbr%25C3%25B6stforstorning%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26um%3D1

… så, inte tvärtom den här gången… inte antingen eller… utan både ock!

Sen, det här med städningen – Ja, även om det nu gick lätt idag, vilket det brukar göra när jag har PMS, hm… så finns det faktiskt städhjälp! http://www.tjanstefolk.se/ … och då har vi i jämställdhetens namn löst även det problemet! 😉

Nu hade det suttit fint med en cigg… gräsänkan lär sig!

5 thoughts on “Min bästa sida”

  1. hm, desperat… jo, det är nog ett bra biologiskt ord för hur livmodern mår vid denna tidpunkt… men själen… nej, den är transparent!

  2. Mona,,, först om motorcykeln, svart i själen ett rivjärn och snabbt på full gas och så det här ” nu är du allt bra desperat” ha en bra dag……..

  3. … och Vite Riddaren… innan du hinner komma med ngn av dina slutsatser… det är S-I som lär mig… och jag drar nytta hormonerna att handskas lite tuffare med historiska kvinnofällor… – men kommentera gärna ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *