Jag hade fel!

Men också rätt!

För två veckor sedan låg jag i min sköna svarta hammock, jo det går när man viker benen… och då sade jag till min far – jag känner mig så himla torr i munnen, så jag tror inte att det kommer att regna på 2 veckor… Så allt beror på hur man ser på det!

Den himmelska nåjden hade ett ljust och ett mörkt öga, hjärtat till höger… och kunde nästan se ut som en groda med cigg i munnen… Men är det här en prins?

Hm, 3 1:or och en 9:a… men 7…? Oj, det finns liksom ett rum till… och jag kan se 200… 9:or…

Fotografen har goda förutsättningar och jag har sovit gott… fast jag vaknade av en smäll! Det var nacken… liksom en halvmetersstav… men jag somnade om, och när jag klev upp lät det som om järnvägsslipersen var av porslin… och nu är vi 4.

Rädslan kräver ärlighet, och jag ska vara riktgit ärlig… jag är tvungen att öppna kortleken… för den egna förmågan tog slut…

…men jo, nog känns det som ett Alfaheim… funderarde pandan och pillade sig i naveln farmför skölden av två sidor…

One thought on “Jag hade fel!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *