Många fiskar e

… ja, jag säger då det… det var inte illa! 100 grader… och växjökvinnan som aldrig hade badat vedeldat!

Efter en svettig dag är det skönt att sitta och filosofera från bastun… och ännu trevligare när man kommer till dukat bord och stugan är full i människor. Även älven är full av fiskare… de syns inte på bild, men det var 2 båtar, 1 flugfiskare ute med vadarstövlar, och så en strandfiskare. Och precis där var vattnet blir slätt, simmar laxen…

Om det finns några kvinnliga läsare på min blogg, som tycker att de har en putmage, då kan jag rekommendera motorsåg! … om jag inte såg fel, så har jag fått begynnande tvättbräda… ha ha.

Men vad betyder E? Nu måste jag googla en stund, det är också filosofi…

http://sv.wikipedia.org/wiki/E Okej, jag tolkar budksapet att det är bra att äta fet mat ibland… och laxen är en fet fisk.

2 thoughts on “Många fiskar e”

  1. Röjandet för batongflicka fortskrider med ca: 0,1ha/dag så med den takten får hon hålla på i ca. 100 dar på 10 ha och det kommer att behövas mängder med sockerdrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *