Frysboxen känns lockande!

Pust, pust… nu kommer stressen krypandes igen… och vädret växlar så att jag håller på att bli tokig… ska jag ut och röja, eller ska jag göra ideellt ledararbete? Fasen, ibland hatar jag att välja och prioritera… tänk vad lätt det hade varit att vara en soldat och lyda order! För dö ska vi ju alla göra ändå… grrrrr… men jag är arg på krig…

Undrar om det skulle gå över om jag lät min hjärna flyga iväg en stund? www.krigsopera.se

Hm, jag blir lite konfunderad över vissa handlingar jag får i min hand som kontaktperson… skulle nästan kunna tro att jag av misstag fått ta del av motståndarens anfallslinje… men det är ju tur att jag har en styrelse, med förhoppningsvis en helt annan syn.

Aitik och Banverket känns seriöst… men huskyhonan känner konkurens på sin sträcka… http://sv.wikipedia.org/wiki/Transsibiriska_j%C3%A4rnv%C3%A4gen … och undrar vem det var som har namnsdag på torsdag…

Jag kan se mer… http://sv.wikipedia.org/wiki/Your_Guardian_Angel … men jag kanske får panik efter diskot? Oj, oj… nu börjar jag gå varm… frysboxen känns lockande…

Blundar, andas genom näsan… och står kvar… men det känns som att hålla i en häst som vill skena… pust, pust.

One thought on “Frysboxen känns lockande!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *