3 saker som bet

En mycket trevlig dag blev en ännu trevligare kväll som jag fångade i den mörkaste tiden… och det här var höjdpunkten!

Till tonerna av de svartvita raderna droppade kådan från väggar och tak… det vart klibbigt på golvet… och jag kunde varmt konstatera att nog hade han levt upp till myten allt!

Älvvattnet gör också håret extra fluffigt, så på mindre än 1 timme byttes skogen mot toppen, där vi kunde peka nord nordost. Ja solen var grann, och Markus spetsade till det… och då tänkte jag att det är tur att jag har en hjälpsam syster.

Nu håller Redbullen mig vaken… och jag summerar utbytet. Ett enstaka rötägg som ville bli polis, men annars trevligt… och tre saker som värmer mitt hjärta extra mycket nu, när jag ska gå sova, är:

1. Att jag är en faschinerande person i en annans ögon

2. Att en person vill anställa mig som controler i sitt företag

3. Att en annan person är så mån om min HD att han uppmärksammade mig på att den har ett metalliskt missljud när jag släpper på gasen… och då kom vi också fram till att jag nog måste spänna kedjan.

Tack allihopa för en toppen trevlig kväll!

One thought on “3 saker som bet”

  1. Måste tillägga att det var 2 som ville bli poliser, varav den ene var invandrar- och kvinnofientlig… därav mitt omdöme om honom. Undrar om det syns i mina ögon när jag är nykter? För då brukar det tyvärr bli lite väl mycket “jobbsnack”… hm, och jag som har semester! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *