På fredag ska man städa

… det gör varenda tant… men är jag en tant? I och för sig är det är inte fredag idag… fast städa borde jag… så, lite tant är jag nog ändå… men samtidigt hoppas jag att det bara är förkylningsfebern som spökar i min termostat… och eftersom det inte var fredag…

– Kramsjuk… men varför inte städsjuk?!

Hm, jag måste erkänna en sak… jag tror att mitt hem är ett av de stökigaste hem jag någonsin varit in i… men, man kan ju inte hinna med allt! Är man karl, så kan man inte vara kvinna… eller kan man?

Hm, inspirationen – kom!

Komsi, komsi… vill man kramas måste man städa… för vem vill ligga bland dammråttor och gamla tidningar? Och mitt sovrum… det är en garderob!… Ja, det är tur att jag kommer ut ur den varje morgon, och inte blir ett skelett som ligger kvar under kläderna…

Ett, två…. – fatta händerna i kragen… 3 – nu ska här städas!

4 thoughts on “På fredag ska man städa”

  1. hm, varför skrev du det där med “så man trivs”? … för jag trivs nämligen… och inte syntes du till med kramen heller! … m a o, det går väldigt trögt… 😉

  2. Vare sig man är en kvinna eller karl så måste man nog se till och röja undan inne i sin egen bostad så man trivs, oavsett om man är en kramsjuk “tant”. Och sovrummet är ju den viktigaste platsen och hålla ren. Jag som är en okänd beundrare till dig, borde kanske komma och göra en oanmäld visit hemma hos dig för att se om det som du säger är sant. Sen kan du även få en kram så du kommer igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *