Nattens riddare lurar i vassen

… och jag har kramp…aj… trycket sjunker… och jag förblöder… men… det är nog bara som det känns nu… ja höjningen kommer väl tillbaka efter ett dygn eller så… som det stod om blodgiveriet igår…

Myllan var vacker… livet i det röda skalet lika så… men varför mådde jag illa? Var det för starkt? Var jag för feg? Eller fick jag så jag teg?

Var går gränsen?

Huh, idag har det varit en jobbig dag… tunga möten, tunga tankar och tungt ansvar… Mina tankar kan rädda andra, mina miss i tankar kan fälla andra, mina tankar kan förstöras av andra… ja andra är viktiga…

… men vad är det som lurar i vassen?

Hm, detaljer är egentligen ingenting för mig… har jag insett, för allt hör liksom ihop… men… ibland blir det dilemmor… typ Knightriders Pavarotti… fördömd av mig i en större helhet eftersom mannen skrev den på dödsbädden… och kvinnan som låten var till var så korkad att hon blev lurad i dubbel bemärkelse… till sin död… usch!

Men… sången är vacker, texten är fin… och väljer man att dra gränsen där, så är tanken säkert god! Men vad menade Knightrider med att “Ingen må sova”? … hm, jag tror att jag är i den översta länken… http://www.google.se/search?hl=sv&q=turandot&meta=

… och gäddan viskar… han har nog bara glömt att du inte klär i ljusblått… grrr, vargen morrar när hon speglar sig i vattnet… och där tog det stopp!

11 thoughts on “Nattens riddare lurar i vassen”

 1. Fintar? 😉 Jag kände mig så hård idag när jag varit och besiktigat hojen, att det blev en näve till… 3-1, ursäkta att jag dröjt, vart så mycket pyssel idag. Hojta till när du vill ta revasch!

 2. Keh? Hur blev det nu… nej, jag är inte nattens riddare…
  OK, nu är du med på noterna… men attans trodde på 3-0… men det blir 2-1 eftersom jag gjorde stenen – spänningen stiger, och jag behöver natten på mig att fundera! Sov gott.

 3. aaaaah…..nu förstår jag vad du menade….. Nessun dorma……Oerhört meddragande tonsättning. Calef var prinsessan Turandots…. … jag se själv 😉
  Visst hade du rätt om påsen….och jag fortsätter i samma linje….påsen blev det igen.

 4. Nä, nu är jag besviken… litar inte… och kommer inte ihåg… hm, kom igen – du har en kille att slå, nämligen lufsen! Okej, ett test… jag hade tänkt ut saxen eftersom jag trodde att du skulle göra påsen… hade jag rätt? Om… nu har DU nu en chans att testa din egen ärlighet… jäkla Pavarotti! Var inte Calef med i den sången på operan?

 5. Undrar vad hon menar med “ingen må sova”. Jag kommer inte på vad jag själv menat eller när jag skrivit det…..
  Jag tror att jag har ingen chans att vinna det här slaget med de rådande reglerna 🙂

 6. Ha ha… Och nu är det 1-0 till mig! Hade låst näven för en ny giv… så saxen slog i sten, tyvärr… Nästa? Jag ska tänka medan jag dricker mitt excentriska te… men jag lovar att jag inte fuskar!

 7. Naturligtvis lurar inte nattens riddare i vassen…… Jag går mina bataljer i det öppna.
  Jag tackar och är glad över att se att du förstått vad jag menade med opera delen……
  Tonerna i sången gav mig kalla rysningar så jag tänkte att dela med mig av erfarenheten….
  Intressant……. Prinsessan Turandot……….. Är jag då Calef ?
  Undrar om det finns motstycke i verkligheten för slutet av den operan 😉
  Slutligen så spelar jag ut saxen…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *