Me boss You doer

Katten låg likt ett lejon under solstolen, när Lassie passerade på vägen… moooorrrrr… hördes innifrån kissemagens djup någonstans… och Enigma stod som en pointer, men redo att själv attackera bytet…

Älgen traskade på andra sidan… och krigarhästen släppte sitt hö utan att blinka… vart är jag på väg såg hon ut att tänka… men öronen spetsades knivskarpt mot ljudet… och hon gick mot det i trans… ingen rädsla här inte!

Men varför? Varför är mina djur så vaktiga och attackerande? Är jag en dålig boss, så att de måste skydda mig? Eller är jag en i deras flock eller harem… Eller är jag deras limbiska boss och de mina doers? Hm, hur ska jag tyda detta… Sådan matte sådan hund? Men jag har ingen hund…

Nå, nu hände det ju dock inget dramatiskt… för de var ju bara på sin vakt mot ofarliga saker… men, jag måste medge att det är väldigt skönt att vara den som avgör den bedömningen! 😉

Lite värre är det med sky-liften… lärde nämligen min far att hantera spakarna, och plötsligt blev jag kvar på marken… ombytta roller? – Me boss, he doer… Har jag trots åldern gått om i rang, eller är det hemligheten bakom manliga leksaker…? 😉

Nå, fick spatsera i trosor och bh i den underbara värmen – och kände mig som en riktig kvinna när jag krattade bort spåren efter motorsågen. Det mina vänner, det är bland det jobbigaste som finns… svettet droppar längs hårsstråna när sågen går… dripp dropp… och snart får jag kasta in veden.

Men jag är varken Tarzan eller Jane… hm, jag är nog både ock! Men inte ett bi… surr surr – jo, jag såg 3 renar på ängen, och nu ska jag ut och flyga med bågen!

6 thoughts on “Me boss You doer”

  1. Tack lufsen… kvällen blev väldigt bra! Ibland finns det inget rätt och fel… men lycka till med bemanningen av stället 😉

  2. kan säkert vara giftig ibland men nej inte gift och bra ställe att ha barn på men nej inga egna och önskningarna kan väl vara rätt så passar på att önska dig en bra kväll

  3. Jo, oftast har jag den på P4, men jag tror att det var på P3 om personlighetsstörningar idag, innan diggilistan om jag minns rätt.
    Du önskar så mycket… men varför är du så hemlig? Gift och barn på daghem?

  4. hm… om ni undrar, så var det för att det var om sånt på radion idag… brukar gå hand i hand, radion och min blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *