Den vite ormen och själens oskuld

Jag säger bara waow vilken känlsa! … Inte alls konstigt att föraningarna gjort sig påminda sååå länge… Mmm, själen svävar på rosa moln i den sjunde himlen…

Vad talar jag om? Jo, den den vite ormen har uppenbarat sig – i en andlig orgasm!

Nu är min själ ingen oskuld längre. Den har känt en djupare förening med en annan själ… och nu pratar jag inte det klassiska under bältet, om någons fantasier skenar iväg…

Nej, det här handlar om den nionde dimensionen… En treenighet infinner sig i kroppens sfär mellan händer, hjärna och tår, men på ett svävande plan i det tredje skiktet… Känslan kan beskrivas som en jordnära varm eufori – eller livets ljusa vind som inte får jagas eller fångas… suck, men så underbart!

För att landa igen, så kommer kroppen här med ett inlägg – Inte heller Vulvan är en Varulv! http://sv.wikipedia.org/wiki/Vulva (Obs! inget för den pryde)

Nu ska Mona, med vulva och själ, mata datorn med siffror i maktbalans, och tillbaka får hon vita balanserade rapporter och resultat. Tänk vilket fenomen någon har uppfunnit!

23 thoughts on “Den vite ormen och själens oskuld”

 1. Bra och bra, men jag har inte kommit så långt än. Idag blir det att skruva takplåtar innan jobbet, suck. Sen har jag även en deklarationsexpert jag ev anlitar mot slutet.

 2. Nej, det är inte jag, den är för hård och ihållande 😉 Men här kan du läsa mer om percepiton och klicka för att se vad det är http://sv.wikipedia.org/wiki/Sj%C3%A4l Men du kan också vara som jag, ligger nära judging (engelska) och det positiva på den sidan är att man är organiserad och kan fatta beslut, gillar avslut och att gå vidare.

 3. Själv undrar jag om själarnas möte blev lite väl kraftig… huh, man flyger ju iväg där ute! 4 plåtar, en fönsterkarm, en lampa – jag hoppas jag inte behöver plocka mer.

 4. Du kan ju läsa om Perception om du googlar på MBTI-testet, men jag menade att jag tror att du “föredrar att hålla öppet för nya erfarenheter och ny information” samt stimuleras av stress, istället för att ha allt under total kontroll och bli irriterad över tidspress.

 5. Så m a o så vill du läsa om viljan? I övrigt så har jag redan bedömt dig som P och inte J, men jag låser mig inte 😉 Hm, så du saknar fart från mig…

 6. tycker ju att allt är möjligt…rätt mycket iallafall så det här med att du backar det är nog bara för att du tar mer fart

 7. Och du lufsen, det här med viljan, jag tror att jag backar… blir ingen blogg om det, för den går nog in i MBTI-testets resonemang. Den som ser det den vill se, har ju redan bestämt sig, och kanske är en väldigt dömande person, i förhållande till motsatsen som tänker att allt är möjligt, och låser sig inte vid en teori. Är du nöjd så?

 8. Okej, nästa blogg kommer att handla om viljan. Det är ett ämne för sig det, även om vi redan berört den i humanismen, majoritetsviljan, och kanske annat också. Rädda flickor får i alla fall inte kyssa vackra pojkar… ha ha, eller var det tvärtom?

 9. men då beror det ju kanske mer på om fursten är rädd av sig eller inte när han gör sin bedömning och då hjälper det ju inte med bra syn om han bara ser det han vill se

 10. Plan, planer eller planekonomi… ibland funderar även jag på vad som är rätt eller fel, och det blev ingen träff träff på eufori eller furste http://www.internetmedicin.se/icd/icd.asp däremot kan en furste tydligen avgöra om en rädsla för t ex HA är F600 eller inte? Men tänk om fursten har dålig syn eller låg IQ? Eller vill ha en ekonomi enligt plan….

 11. ja det om nått visar ju att man har kontroll över sig själv så kan ju bero på att han/hon som fick det till sjukdom inte på nått sätt kunde nå höjderna fast det verkar dom där två som förstår ha gjort fast på ett annat plan

 12. Kunde inte låta bli att googla… och nu blev jag riktigt förvånad. Hur kan ett känslouttryck bli en mental sjukdom? http://susning.nu/Eufori Måste bero på att en oförmåga har majoritet… Ja, där ser man vikten av kommunikationsförståelse!

 13. Men visst är det skönt att det ena inte utesluter den andre. Däremot är jag är inte upprymd, mer euforisk… och nu är jag på väg till banksidorna. Tack och trevlig dag!

 14. det där kokkaffet till frukost igår var ju inte helt fel att starta dan på men snudd på att raketstarten idag gör att du når högre höjder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *