Fintad…

Kan det här vara Sverige? Vem liknar hans farbror? “I want you”… och samma erbjudande fick jag från en MC-tidning…

Inte nog med det… sen blev jag fintad av lufsen också… Han fick två alternativ, och svarade ett tredje… Hm, undrar vilken grad jag får hos honom? http://sv.wikipedia.org/wiki/Elektrisk_sp%C3%A4nning

Eller är vi alla olika karaktärer i Kalle Ankas universum? Vissa ritar och tecknar, andra gör tabeller? http://sv.wikipedia.org/wiki/Myers-Briggs_Type_Indicator

Själv är jag en blandning av ISTP och INTP, och först så tänkte jag – va´? är jag kluven… men sen tänkte jag, nej men vad bra, för jag hade det bästa från båda… till på köpet så är jag “nästan” extrovert och dömande också!

Alltså, en gränsmänniska i centrum, eller boende i Aareavaara city… som de tuffa grabbarna i byn en gång skyltade byn med 🙂 Sen det bästa av allt, jorden är inte platt som en pannkaka! Inte MBTI-kartan heller…

och vips! så hamnade jag i de “gyllene snitten”… eller “Aarre vaara” – skattberget!

“Men allt är inte guld som glimmar”…

http://www.msd.se/content/corporate/EBM/guld/bok/intro.html

14 thoughts on “Fintad…”

  1. Hm, tåget var positivt… men Kalles rosett blev lite svårtytt… men som jag tolkar dig så är du inne på en, och ser rosen i ljus. Men den i skuggan då? Är det samma?

  2. verkar ju gå som tåget in i hjärtat så måste ju vara högspänning…. hmmm ros1 eller rosett eller kanske rosen fast man kan ju köpa rosen och sätta en rosett på den fast är ju säkert inte svaret men ändock ett svar

  3. Ok, antingen är du modig, eller så jobbar du med människor… men vilken av de 3 graderna får jag? Hurdan är min ledning in i ditt hjärta? 😉

  4. var inte menat som en fint utan mer ett svar av det jag såg i bilden fast är ju helt klart mer rädd om än rädd för om man ska välja…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *