Lek i det limbiska systemet

Här ser ni en bild med mycket innehåll, och låt Er hjärna prova leka lite! Ni som vill vara riktigt seriösa kan ju läsa boken “Svarta och Vita lekar” med Matti Bergström, och jämföra det med Nils Ferlins dikter, Predikaren och Shamanismen, länkar som finns på min hemsida www.batongflickan.se under nyheter. Läs gärna även mitt första blogginlägg, klicka på kategorier Mona till höger, och rulla er ned till nästa och klicka er till den allra första.

Kommentera gärna Era spontana kortsyner nedan! Eremiten väntar med stort intresse på en vidare värld…

(Trädets limbiska system heter kambium, och så har jag lärt mig ett nytt ord igen! http://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/amnen/Naturvard/skyddadnatur/Naturreservat/Ordlista.htm )

3 thoughts on “Lek i det limbiska systemet”

  1. ja vem är nån? en vänlig själ iallafall som visar vägen för “en” som i den här tolkningen då kanske är jag och ska väl inte slingra mig men med respekt för ormen så går man tryggast där bakom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *